Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 2012 sau 2011? II

2012 sau 2011? II

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 22.02.2010
Citit de: 4615 ori
Conţine: 1393 cuvinte
9.54
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=361

Urmare din prima parte

Aşadar data de sfârşit a calendarului mayaş reprezintă sfâriştul acestor transformări care au operat pînă în acel moment pentru evoluţia umanităţii prin alternarea + / - a stărilor cuantice cosmice ale Copacului Vieţii, unul dintre aceste momente fiind amintit mai sus prin declinul financiar mondial la inceputul celei de-a cincea "nopţi".

Evident că o astfel de viziune a Paradisului terestru nu are susţinători printre cei care promovează viziunea mecanică asupra calendarului mayaş conform căreia după un ciclu care se termină urmează un altul.

Înţelegerea eliberării umanităţii şi revenirea Paradisului pe Pământ facilitează foarte mult înţelegerea timpului cuantificat. Aceasta arată că deşi explicaţia bazată pe dovezi a înţelesului calendarului mayaş nu este greu de acceptat, totuşi nici nu este "floare la ureche". Este ceva nou, altfel, care nu face parte din paradigma actuală.

Calendarul mayaş este fundamental diferit de toate celelalte, iar a înţelege aceste diferenţe este foarte important.

Din această perspectivă, pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul acestor schimbări ciclice are au avut loc pînă acum de-a lungul timpului, devine logic că toată degringolada, căderea economico-financiară la care suntem martori nu este numai o simplă "criză" ca toate celelalte de pînă acum, nici nu este o familiară recesiune sau depresie economică, aşa cum am trăit în ultimile "nopţi" de până acum.

Acest declin economic este de fapt începutul sfârşitului ciclurilor economice.

În studiul calendarului mayaş, astfel de perioade de recesiune economică sunt numite "nopţi". Putem de aceea să facem anumite predicţii despre viitorul apropiat în această privinţă. Aşa cum am spus, primul impuls care a determinat prăbusirea creşterii economice a fost la începutul celei de-a cincea nopţi şi a dus la o rapidă scădere a dezvoltării, o prăbuşire a burselor.

Actualmente am trecut de cea de-a şasea zi, conform figurii de mai jos, în timpul căreia am avut o încetinire a prăbuşirii, şi chiar o uşoară creştere.

După momentul 8 noiembrie 2009, care marchează începutul celei de-a şasea nopţi, ne putem aştepta ca prăbuşirea economică să se intensifice ducând dramatic la colapsul dolarului american şi, odată cu el, la dispariţia sistemului monetar mondial. Indiferent de evenimentul care va determina o astfel de schimbare (fie el potitic sau de altă natură), este important să înţelegem că el va fi favorizat şi chiar susţinut de energia acestei a şasea nopţi.

Din acest motiv este foarte important ca ACUM să facem tot ce ne stă în putinţă ca să renaştem spiritual, să creştem în conştiinţă că să fim pregătiţi pentru efectele colapsului definitiv al actualului sistem financiar.

Din cauza caracterului dramatic al acestor timpuri de final, mulţi dintre dvs. îşi vor pierde credinţa în această Creaţie, sau vor ajunge la concluzia greşită că suntem astfel pedepsiţi. Eu am o altă viziune: ca orice boală care riscă să sugrume sistemul viu, acest sistem financiar actual care vrea să devină global şi tiranic, va fi stopat din creşterea sa care nu este armonioasă (precum un cancer) de către energiile înalte ale Copacului Vieţii, după care va urma procedura de vindecare. Dar, mai întâi, e necesară stoparea răului.

Cum e mai bine?

Cei care cred în 21 decembrie 2012 au o atitudine de genul "aşteptăm momentul minunat care va aduce Paradisul pe Pământ", deci o atitudine pasivă şi retrasă. Realizând că 28 octombrie 2011 este finalul schimbărilor, oamenii înţeleg de fapt că aceste momente din prezent sunt de o mare importanţă, ele fiind uriaşe ocazii pentru a obţine necesarele schimbări de conştiinţă care îi vor face să fie pregătiţi pentru ce va urma. Aceste conjuncturi energetice cosmice nu se vor mai repeta după aceea. Practic, trebuie să folosim această ocazie, alta nu va mai fi.

În timp ce promotorii datei de 21 decembrie 2012 vor să se facă cât mai vizibili şi să profite de pe urma acestei vizibilităţi, este important să se gândească şi la responsabilitatea acţiunii lor în ceea ce-i priveşte şi pe cei care îi ascultă şi le acceptă afirmaţiile.

De aceea, faptul că media sistemului (Hollywood) a hotărât să bombardeze conştiinţele oamenilor cu un 2012 plin de catastrofe şi apocalipsă implacabilă, nu este o coincidenţă, ci face parte dintrun plan bine stabilit de a inocula în mintea oamenilor scenariul catastrofei şi al unui sfârşit.

Mass-media va folosi astfel data de 21 decembrie 2012 pentru a manipula oamenii şi a-i forţa să hrănească mental un scenariu negativ în tot acest timp care este esenţial pentru evoluţia personală, aşa cum am arătat mai sus.

Pe măsură ce sistemul monetar mondial se prăbuşeşte, pot urma două direcţii. Colapsul sistemului monetar internaţional, mai ales dacă va fi legat de un moratoriu în privinţa tuturor datoriilor, are potenţialul de a pregăti drumul către o lume cu adevărat egalitară, bazată pe cooperare benevolă şi conştientă, lipsită de lăcomie.

Aceasta exclude bineînţeles existenţa vreunui sistem bancar şi financiar organizat doar în interesul unei minorităţi şi condus de exacerbarea unor valori abstracte, în detrimentul valorilor profund umane. Ar fi naiv să credem că naşterea unei astfel de Lumi Noi (conformă cu planul cosmic) se va realiza fără împotrivire şi rezistenţă. Unii nu vor accepta să renunţe la puterea şi dominarea altora. Pentru mai mulţi, prăbuşirea sistemului mondial de dominare financiară va fi cu adevărat şocantă pentru că le va spulbera sentimentul de siguranţă, de stabilitate, întro lume în care s-au obişnuit.

Bancherii, guvernele, mass-media şi sistemele de conducere mondiale vor căuta să pună bazele unei noi monede globale unice (aşa cum sunt obişnuiţi să o facă), şi să menţină controlul asupra planetei, treabă pentru care ei sunt foarte bine pregătiţi.

Cu toate acestea, eu sunt convins că schimbările cosmice pe care suntem invitaţi să le conştientizăm şi să le acceptăm vor aduce o nouă unitate în conştiinţă, formatoarea unei stări de bucurie de a fi şi a unei compasiuni şi acceptări a tuturor aspectelor vieţii aşa cum sunt ele.

De aceea, ceea ce va urma în viitorul apropiat nu va putea fi numit "mai bine" conform definiţiei vechii economii (care actualmente îşi trăieşte ultimele luni), dar viaţa în general va fi mult mai interesantă şi mai plină de experienţe şi învăţăminte datorită noului nivel de conştientizare în care lucrurile şi fenomenele sunt percepute în alt fel, superior.

De aceea, în lunile şi anii care urmează, vom avea parte de un adevărat amestec de dezvoltări conflictuale fără seamăn.

Aspectul cel mai important din acest punct de vedere este realizarea faptului că la data de 28 octombrie 2011 calendarul mayaş se încheie, ceea ce ar trebui să clarifice pentru mulţi oameni etapele în care suntem acum şi prin care vom trece până la acea dată.

Viziunea care se conturează pentru viitorul care începe ACUM nu este nici de genul "sfârşitul lumii", dar nici "vom pluti cu toţii de fericire", relativ la o anumită dată predeterminată şi fixă din viitor.

Vom trăi un scenariu complex. Noua lume nu este pentru oricine, în sensul că sunt necesare calităţi spirituale şi multă răbdare şi perseverenţă în obţinerea lor. Nu vreau să adaug niciun fel de aspecte şi interpretări religioase, dar este clar că cei care aspiră să trăiască în această lume nouă trebuie să caute sincer şi perseverent adevărul şi să evite explicaţiile simpliste sau doctrinare.

De ce este important ca oamenii să ştie de adevăratele etape ale procesului prin care trecem? Pentru că la data de 21 decembrie 2012 orice transformare, orice schimbare va fi deja în deplină desfăşurare, şi dacă aţi pierdut startul, nu veţi mai putea să vă transformaţi decât cu eforturi pe măsura mizei. De aceea este foarte important să realizaţi că ACUM este o perioadă extraordinar de propice pentru a opera transformările interioare şi de conştiinţă care vă vor permite să supravieţuiţi în noua lume.

Dacă veţi continua să aşteptaţi pasiv venirea datei de 21 decembrie 2012, la acel moment veţi constata surprinşi şi dezamagiţi că aţi "pierdut trenul" şi că timpul a trecut degeaba pentru dvs., ratând ocaziile numeroase de transformare prin folosirea conjuncturilor şi energiilor unice care acţionează până la data de 28 octombrie 2011.

Desigur că imediat dupa această dată nu va fi o oprire bruscă, acţiunile vor continua să "lucreze" pentru evoluţie, dar va fi foarte greu să se înceapă atunci o evoluţie amânată prea mult.

Dacă nu luaţi în considerare toate aceste aspecte expuse aici, aşteptând pasivi venirea datei de 21 decembrie 2012, atunci riscaţi foarte serios propria evoluţie, cu consecinţe grave asupra capacităţii dvs. de a va integra în noua lume.

Această diferenţă de 420 de zile între cele două date, este aşadar esenţială. Folosiţi ACUM toate ocaziile unice care vă sunt la îndemână, căci ele nu se vor repeta.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=361

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 8.000 vizite
Teleportarea filmată a dr. Reed (VIDEO)
Dr. Jonathan Reed se teleportează cu ajutorul unei misterioase brăţări extraterestre în faţa camerelor de luat vederi în cadrul unei emisiuni înregistrate care a fost apoi difuzată şi vizionată de milioane de telespectatori.
nota 9.16 din 8409 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting