Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Pământul gol (6)

Pământul gol (6)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 18.06.2009
Citit de: 19032 ori
Conţine: 926 cuvinte
9.25
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
118
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
197
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1125
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
555
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
381
Originea democratiei: o poveste cu tilc
267
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
785
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1317
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
903
Se intampla ceva extraordinar in lume
330
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
780
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
538
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
477
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1726
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
571
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
399
Stalin a inviat din morti
927
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1704
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
606
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
456
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=318

[ continuare din partea a cincea ]

Iată ce declară dr. Emil Străinu în toamna anului 2008:

"Trebuie ştiut că în prezent şi în perioada următoare vom fi marcaţi de o serie de dezvăluiri despre contactul cu ipoteticele civilizaţii extra-Terra. Părerea anumitor consilieri din guverne importante ale lumii, ale unor consilieri ştiinţifici ce se află pe lângă UNESCO, ONU, Uniunea Europeană şi altele spun că toate aceste informaţii [este vorba de deschiderea a noi dosare secrete din domeniul OZN- n.r.] nu fac decât să pregătească omenirea pentru o recunoaştere care va fi evidentă şi care se va produce într-o perioadă de timp foarte scurtă. În ultimii doi, trei ani, am văzut filme şi poze mult mai "spectaculoase" decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulaţie. M-aş referi acum la filmul şi pozele făcute despre intrîndul de la Polul Sud care sunt făcute din sateliţi. Toate statele care au sateliti şi au avut ca zonă de cercetare Polii, au putut fotografia şi filma acest intrând care este o realitate! Faptul că nu este deocamdată recunoscut, probabil că serveşte unor interese."

Întrebat dacă acolo ar putea fi intrarea într-o altă lume, Emil Străinu răspunde:

"În primul rând se vorbeşte de o aşa-zisă lume interioară ? atestată că există! Să-i zicem un tărâm interior. Calcule găsite care aparţin expediţiei americanului Richard Byrd, nenumăratele dezvăluiri care s-au făcut în urma expediţiilor germane făcute acolo, şi multe altele confirmă faptul că acolo există o prezenţă. Ar fi vorba tot de o prezenţă umană, poate că e vorba de o anumită parte a civilizaţiei de pe Pământ care s-a retras acolo, iar alţii spun că este o prezenţă de un alt tip. Este probabil ca acolo să fie vorba de conservarea unui anumit biotop terestru. Deocamdată există multe ipoteze."

Să vedem dovada!

Dacă cercetaţi imagini de la RadarSat ale zonei Antarcticii, gasiţi unele în care se vede destul de clar deschiderea polară de sud către interiorul planetei Pământ. Rod M. Cluff a studiat cu atenţie astfel de imagini, şi afirmă că în dreapta zonei umbrite a deschiderii se poate vedea cum există ceaţă care se ridică.

Întrebarea care se pune este: De ce oare această ceaţă s-ar ridica din zonă dacă acolo nu ar fi chiar deshiderea sudică a planetei? Aceasta este zona pe care trebuie să o studiem mai atent.

Estimarea coordonatelor zonei este de 84,4 Sud si 39 Est.Privind la zonă, se constată că este de forma circulară, iar marginile ei reflectă diferit lumina solară surprinsă de satelit. Există foarte vizibilă o zonă de Înaltă reflectivitate luminoasă care apare pe imagine (undeva în segmentul stâng al marginii) dar se observă şi o altă zonă de slabă reflectivitate care apare ceva mai puţin luminată (aflată în segmentul drept al marginii) unde se poate observa o depresiune care se lărgeşte mult sprea dreapta.

Putem astfel să spunem că în imaginea surprinsă de satelit, zona luminoasă a marginii deschiderii polare sudice denota o topografie mai abruptă şi mai compactă, în timp ce zona umbrită a marginii aflată spre dreapta ne arată o topografie mai largă, mai întinsă, ca o imensa vale.

Mai interesant este că imediat sub zona foarte luminată (zona de înaltă reflectivitate) imaginea ne ofera o altă zonă foarte întunecată (de unde satelitul nu a primit inapoi niciun fel de lumină reflectată), ceea ce înseamnă că acea zona din imagine ar putea să fie exact spaţiul interior aflat sub "buza" deshiderii sudice!

În concluzie, imaginile arată că acolo unde soarele bate direct spre marginea interioară, zona este strălucitoare, foarte luminoasă; dar imediat în dreapta zonei luminoase a marginii, avem o zonă mai slab luminată, probabil cu o lumină indirectă (care nu provine direct de la soare), asfel că acolo putem vedea detalii de relief.

De asemenea, în aceleaşi imagini se pot vedea şi marginile continenului Antarctica, ceea ce adaugă un plus de obiectivitate observaţiilor noastre.

Descarcă filmul: http://rapidshare.com/files/245540540/spo_cd1b.avi

După cum am afirmat întrun articol anterior, crusta planetară este străbătută de un număr de tuneluri care fac legătura între partea exterioară şi cea interioară a planetei. O altă serie de imagini interesante este dată de celebrul program Google Earth care foloseşte imagini captate de diverşi sateliţi. Să vedem ce am primit de la un cititor AIM... Este vorba de un scurt film care arată că în zona Antarcticii există cel puţin două caverne interesante care ar putea duce către interiorul planetei.

De data aceasta nu este vorba de dechiderea polară de sud, pentru că zona polului sud este evident "corectată" digital pentru a nu se vedea nimic interesant. În schimb, imaginile din satelit arată că cele două intrari în caverne (sau posibile tuneluri) sunt localizate destul de aproape de coasta continentală iar distanţa dintre ele este de numai 8 km.După cum putem observa şi din film, una dintre intrări este foarte mare, având dimensiuni de circa 100 m / 60 m. Însa cea de-a doua intrare este spectaculoasă, nu prin dimensiune (50 m / 37 m) ci prin faptul că este parţial acoperită cu o construcţie (un fel de capac circular), evident de factură artificială, ne-naturală. Capacul are o rază de 25 m şi este ca o calotă sferică, fiind posibil să fie realizat dintrun material metalic, având o uşoară strălucire de reflexie.

Coordonatele celor două intrări sunt: 66 grade 36 minute S / 99 grade 43 minute E si respectiv 66 grade 33 minute S / 99 grade 50 minute E. Verificaţi pesonal.

Descarcă filmul: http://rapidshare.com/files/245540160/ae_cd1b.avi

Redactia AIM a realizat un foarte scurt video-montaj despre structura Planetei Pamant, ca o concluzie la aceasta serie de articole.Descarcă filmul: http://rapidshare.com/files/245540451/pg_cd2b.avi

Pentru referinţă: Partea I, Partea a II-a, Partea a III-a, Partea a IV-a, Partea a V-a


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=318

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Cuptorul cu microunde
În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.
nota 9.43 din 2927 vizite
Peste 4.000 vizite
Distrugerea unei nave reptiliene uriaşe aflată la marginea sistemului solar
Tolec vorbeşte întrun interviu despre o importantă victorie: distrugerea unei nave reptiliene uriaşe de forma unui cub, aflată dincolo de marginea sistemului solar.
nota 9.76 din 4556 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting