Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Boris, de pe Marte (2)

Boris, de pe Marte (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 20.05.2009
Citit de: 1930 ori
Conţine: 1070 cuvinte
9.61
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
126
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
226
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
1133
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
579
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
389
Originea democratiei: o poveste cu tilc
294
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
802
Vladimir Putin - agentul trezirii?
1541
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
920
Se intampla ceva extraordinar in lume
341
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
788
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
540
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
488
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
1759
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
581
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
437
Stalin a inviat din morti
941
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2038
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
651
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
492
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=201

[continuare din partea a I-a]

Mama lui Boris, Nadejda Kiprianovici, l-a născut într-o dimineaţă, fără nici o durere. "Totul s-a petrecut atat de repede, nu am simţit nici-o durere. Când mi-au arătat băiatul, el mă privea ca un adult. Ca pediatru, ştiam că bebeluşii nu-şi pot concentra privirea asupra obiectelor. Şi totuşi, micuţul meu mă privea atent, cu ochii lui mari şi căprui. În afară de aceste lucruri, el părea un bebeluş obişnuit, la fel ca ceilalţi copii", a mai spus mama lui.

La întoarcerea de la maternitate, femeia a mai observat însă şi alte lucruri stranii la băieţelul ei. Micuţul Boris rareori plângea şi nu se îmbolnăvea niciodată. Creştea la fel ca ceilalţi copii, dar deja vorbea în fraze la numai 8 luni. Părinţii i-au dăruit un joc mecanic iar el a început să facă diverse figuri geometrice corecte folosind piesele jocului, combinându-le cu precizie. "Aveam sentimentul ciudat că noi suntem pentru el ca niste extratereştri cu care el încerca să stabilească un contact", a spus mama băiatului.

La împlinirea a doi ani, el a început să deseneze, la început - abstract: amestec de albastru şi violet. Când psihologii au examinat desenele, au spus că băiatul probabil că încearcă să deseneze aurele oamenilor, pe care el le vedea. Înainte de a împlini 3 ani, Boris a început să le spună părinţilor lui despre univers.

Pamantul"Putea să denumească fiecare planetă a sistemului solar, chiar şi sateliţii acestor planete. Se lăuda cu nume şi numere de galaxii. La început mi-a părut înfricoşător acest lucru, credeam că baiatul meu îşi ieşise din minţi, dar atunci am verificat toate aceste nume să văd dacă există cu adevărat. Am luat câteva cărţi de astronomie şi am fost şocată să descopăr că băiatul ştia foarte multe despre această ştiinţă".

Zvonurile despre un băieţel-astronom au făcut înconjurul oraşului depăşind viteza luminii. Băiatul a devenit celebritatea locală: oamenii erau curioşi, cu toţii doreau să afle cum de poate şti toate aceste lucruri. Boriska dorea să le spună oaspeţilor lui despre civilizaţiile extraterestre, despre existenţa rasei umane vechi, oameni care aveau statura de trei metri, despre clima viitorului şi schimbările globale... Cu toţii ascultau ce spunea băieţelul cu mare interes, dar evident, nimeni nu îl credea.

Părinţii au decis să-l boteze pe băiat ca să fie siguri că e pe calea cea bună: deja începuseră să creadă că e ceva în neregulă cu el. Curând după botez, Boriska a început să le spună oamenilor despre păcatele lor. I-a spus unui tânăr de pe stradă să renunţe la droguri; spunea bărbaţilor să nu-şi mai înşele nevestele, etc. Micul profet avertiza oamenii despre inerentele neplăceri şi boli, ceea ce a adus o reputaţie nefavorabilă părinţilor băiatului.

Nadejda a observat mai târziu că micuţul se simţea rău înaintea producerii unor dezastre. "Când s-a scufundat submarinul Kursk, îl durea totul. A suferit şi în timpul crizei de la Beslan, a refuzat să se ducă la scoală în perioada acelui îngrozitor atac", a dezvăluit mama băiatului. Copilul a spus că în timpul crizei ostaticilor de la Beslan simţea că arde din interior, şi ştia că totul va avea un "sfârşit oribil".

Boris este optimist în legătură cu viitorul Rusiei, că "situatia din ţară se va îmbunătăţi gradat". Totuşi, planeta Pământ va avea de trecut prin doi ani foarte periculoşi - 2009 şi 2013 - având de înfruntat "catastrofe legate de apă".

Boriska a atras atenţia cercetătorilor ruşi în vara acestui an (2005). Specialiştii de la Institutul de Magnetism şi Unde radio al Pământului, din cadrul Academiei Ruse de Ştiinţe, au fotografiat aura băiatului, care este neobişnuit de puternică.

"Spectrograma lui are culoarea portocalie, ceea ce înseamnă că are un puternic intelect", a declarat profesorul Vladislav Lugovenko. "Există o teorie conform căreia creierul uman are două tipuri de memorie: de lucru şi de distanţă. Una dintre cele mai remarcabile posibilităţi ale creierului uman este aceea de a putea să stocheze informaţia despre experienţă, emoţii şi gânduri, atât în interior, cât şi în exterior - la nivelul spaţiului informaţional de stocare al universului [care este ca un depozit universal - nota AIM]. Există câteva fiinţe unice care pot să se conecteze la acest depozit şi să extragă informaţii de acolo. În opinia mea, fiecare om este conectat cu acel spaţiu prin intermediul energiei", a adăugat omul de ştiinţă.

Lugovenko afirmă că poate măsura capacităţile extrasenzoriale umane cu ajutorul unor dispozitive speciale, ceea ce face ca această procedură să fie foarte uşor de realizat. Oamenii de ştiinţă din ziua de azi realizează cercetări extinse în scopul de a descoperi misterul copiilor fenomenali. S-a descoperit astfel că în ultimii 20 de ani s-au nascut astfel de copii pe toate continentele planetei, iar oamenii de ştiinţă i-au numit "copiii indigo".

[ Citeste şi articolul ADN-ul se modifică ]

"Boris este unul dintre ei. Aparent, copiii indigo au misiunea de a schimba planeta. Mulţi dintre ei au spirale ADN modificate, care le dau un sistem imunitar incredibil de puternic, care invinge şi SIDA. Am întâlnit astfel de copii în China, India, Vietnam, etc. Sunt sigur că ei vor schimba viitorul civilizaţiei noastre", a mai spus Lugovenko.

În timp ce agenţiile spaţiale cele mai renumite din lume încearcă să găsească urme de viaţă pe planeta Marte, băietelul de opt ani - Boriska - le spune părinţilor şi prietenilor tot ce ştie despre civilizaţia marţiană. Boriska îşi aminteşte de viata lui precedentă. Specialiştii spun că el ştie informaţii care în mod normal nu are cum să le cunoască. Un jurnalist rus a vorbit recent cu băiatul despre cunoştinţele şi experienţele lui unice.

- Boriska, chiar ai trăit pe Marte?

- Da, am trăit, e adevărat. Îmi amintesc acele vremuri, când aveam 14 sau 15 ani. Marţienii duceau mereu războaie aşa că adesea a trebuit să particip la raiduri aeriene cu un prieten. Puteam să călătorim în spaţiu şi timp cu nave rotunde, dar observam viaţa de pe Pământ în nave triunghiulare. Navele marţiene sunt foarte complicate. Sunt făcute din straturi şi pot călători oriunde în univers.

Marte- Acum există viaţă pe Marte?

- Da, există, dar planeta şi-a pierdut atmosfera cu mulţi ani în urmă ca rezultat al unei catastrofe globale. Dar marţienii încă mai trăiesc acolo, în subteran. Ei respiră bioxid de carbon.

- Cum arată aceşti marţieni?

- Oh, sunt foarte înalţi, mai mult de şapte metri. Au calităţi incredibile.

"Când am arătat băiatul nostru diverşilor oameni de ştiinţă, inclusiv cercetători OZN, astronomi şi istorici, cu toţii au fost de acord că ar fi fost practic imposibil ca băiatul să inventeze toate aceste poveşti", a spus mama lui Boris.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

NOU! Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=201

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Perturbarea biocâmpului uman
Tehnologia modernă foloseşte unde electromagnetice în toate aplicaţiile sale. Majoritatea radiaţiilor generate de către aceste unde au efecte secundare nocive asupra organismului uman.
nota 9.87 din 1805 vizite
VIDEO: Explozia rachetei ruseşti Proton M a fost provocată de un OZN
Explozia rachetei ruseşti tip Proton M din data de 16 mai 2014 a fost cauzată de un OZN care a lovit-o în cea de-a treia componentă (în partea inferioară). Racheta s-a dezintegrat total în atmosferă, astfel că la sol nu au ajuns nici-un fel de resturi. Ce încărcătură avea racheta?
nota 9.97 din 1661 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting